Forside Nyheder

Stor succes for Libratone ZippFoto: recordere.dk


 


Stor succes for Libratone Zipp


Seneste produkt fra danske Libratone, den trådløse højttaler Zipp, har solgt dobbelt så godt for forventet.


Airplay-højttaleren fra danske Libratone, den model der hedder Zipp, kom på markedet i midten af oktober 2012. Ved præsentationen nogle uger tidligere fortalte Libratone, at målet var at sælge 11.000 styk inden årets udgang.


Det mål blev nået, og så rigeligt til. Zipp-modellen solgte 20.000 i de 2,5 måneder som den nåede at være på markedet i 2012. Det fortalte Libratone, da recordere.dk mødte dem under CES-udstillingen i Las Vegas.


Der er iøvrigt nogle nyheder på vej til Zipp, noget der ventes annonceret senere i denne måned. Hvad det var kunne de dog ikke afsløre, da det er under NDA (aftalt tavshedspligt). Så der må fans af Libratone-produkterne vente i spænding lidt endnu.

Annonce