Forside MWC MWC 2013

Android Key Lime Pie


Illustraion: recordere.dk


 


Google navngiver Android-versionerne efter amerikanske søde sager, og et læk peger på navnet for den næste.


Google selv har endnu ikke afsløret navnet på næste Android-version, ej heller fortalt hvornår den kommer. Men nu afslører et dokument fra chip-producenten Qualcomm muligt navn og lanceringstidspunkt.


Det er en roadmap (kalender over udvikling) fra Qualcomm der peger på navnet Android Key Lime Pie, til forventet lancering i 2. kvartal 2013. Efter at dokumenterne var lækket bad Qualcomm om at få dem fjernet igen, med henvisning til copyright.


Tidspunktet passer fint med årets Google I/O udviklerkonference, der er programsat til d. 15.-17. maj.


Key Lime Pie er en amerikansk dessert, og Google har tradition for at navngive Android-versionerne efter søde sager.

Annonce