Forside Nyheder

Apple er blevet hacket


Det er ikke kun Facebook-medarbejdere, der kan blive ofre for malware, der kravler igennem huller i Javas sikkerhed og skaber indgange for hackere. Apple har netop været offer for det samme.


Akkurat som i tilfældet med Facebook, blev Java-sikkerhedshullet åbnet, fordi nogle programmører var inde på et udvikler-website, der spredte malware. Det var Reuters, der først kom ud med nyheden, men siden har Apple udsendt en melding til pressen, hvor de bekræfter sikkerhedsbruddet.


Der skulle dog ikke være gået nogle Apple-data tabt, og Apple har ikke fundet spor af datatyveri. Ligesom i Facebook-tilfældet var udviklernes computere tilstrækkeligt lukket af fra servere med brugerdata til at det ikke var noget problem.


Apple har udsendt en sikkerheds-patch til Java, sådan at andre Mac-brugere ikke kommer ud for det samme. Firmaet siger tilmed, at de p.t. arbejder med politiet for at finde ud af, hvor malwaren kommer fra.

Annonce