Forside Nyheder

MicroPod med trådløs Bluetooth-streamingGalleri: Scandyna MicroPod med Bluetooth 


De velkendte danske højttalere, MicroPod fra Scandyna, kommer nu i en udgave med trådløs lydoverførsel, fra smartphone og tablet.


De visuelt genkendelige Podspeakers by Scandyna kan nu præsentere det seneste medlem af Podspeakers familien: MicroPod Bluetooth.


Med trådløs lydoverførsel via Bluetooth er MicroPod Bluetooth den, til dato, mest fleksible kompakte højttaler fra Scandyna.


Dens slanke, afrundede kabinet er designet med den bedst mulige lydgengivelse for øje. Stående bølger inde i kabinettet og diffraktioner fra ydre kanter og kabinetflader er reduceret til et minimum.


På den tekniske side er MicroPod Bluetooth bestykket med en domediskant med 3/4″ silkemembran og en 3″ bas/mellemtoneenhed med membran i flettet kevlar. Den indbyggede klasse D-forstærker leverer 20 watt.


Med indbygget Bluetooth-overførsel er højttalerne kompatible med alle nyere tablets, smartphones og laptops, som kan streame musikken trådløst til højttalerne. Til andre lydkilder er der en line in (minijack) på bagsiden.


Højttalerne fås i højglansfarverne sort, rød og hvid. Der medfølger aluminium spikes, som hæver højttaleren op fra reflekterende flader og forhindrer vibrationer i at forplante sig til underlaget.


 


Pris og tilgængelighed


Kommer i butikkerne her i februar.


Prisen er kr. 1.995/sæt.


Forhandles af: Hi-Fi Klubben

Annonce