Forside Nyheder

Musikstreaming fra Simple AudioGalleri: Simple Audio musikstreaming produkter


 


Musikstreaming fra Simple Audio


Med Simple Audios lydsystem til musik-streaming kan du afspille musik digitalt fra; music streaming services, internet radiostationer, iTunes, PC, Mac, iPhone, iPod Touch og iPad. I høj lydkvalitet.


 


Simple Audio Roomplayer I og II


Roomplayer fra Simple Audio er et musik-streaming system, der er skabt til at give brugeren enkel adgang til at streame digital musik, og afspille musikfiler i højopløst kvalitet (24 bit/96 kHz). Roomplayer findes i to varianter I og II – henholdsvis med og uden indbygget forstærker.


 


Power Line


Roomplayer sender ikke trådløst. Istedet benyttes netværk via husets strømstik, og produkterne kommer med indbygget Power Line teknologi. Så de sender til hinanden via stikkontakterne i væggen.


Det er også muligt at koble flere Roomplayer afspillere på rundt om i huset, og forbinde dem ved hjælp af strømnettet. Kun én af afspillerne i netværket skal være tilsluttet en router. Der kan kobles op til ti Roomplayers på samme strømnet.


Roomplayer I har indbygget forstærker (med ICEpower forstærkerteknologi), og kan forbindes direkte til et sæt højttalere. Roomplayer II forbindes via et HiFi-/lydanlæg.


 


 
Galleri: Simple Audio musikstreaming produkter


 


 


Afspilning via Simple Audio Desktop Contoller


Med Simple Audio softwaren Desktop Controller organiseres og styres afspilning af musikfiler. Fra streaming services, internet radiostationer, iTunes, PC, Mac, iPhone, iPod Touch og iPad. Alt sammen i high definition (HD-audio) kvalitet.


 


Pris og tilgængelighed


Simple Audio distribueres af Kjaerulff 1 Development


Priserne er:  • Roomplayer l, kr. 6299,-

  • Roomplayer ll, kr. 5399,-

  • Simple Audio Powerline, kr. 699,-   

Annonce