Forside Nyheder

Nye billeder af Huawei Ascend P2 lækket


 


Huawei vil gerne ind og lege med de store forbrugerbrands og ikke bare være en leverandør af komponenter og mere ukendte telefonprodukter.


Deres markedsandel stiger stille og roligt, og derfor begynder de også at være et af de firmaer, der er interessante nok at se lækkede billeder fra.


Her op til MWC, der starter senere på måneden, begynder lækagerne at stige i omfang, og det gælder også for Huawei. Således er der nu kommet billeder ud på nettet af Ascend P2, som skulle være Huaweis næste flagskibs-smartphone.


Billederne kommer fra det kinesiske website QQ.com, og viser en telefon, der er mindre end de to phablets, Huawei viste frem på CES, Ascend D2 og Ascend Mate. Skærmen er på mere overskuelige 4,7 tommer, men indmaden skulle ikke være til at spøge med: 1,8 GHz quad-core-processor, 1080p-opløsning på skærmen, 13 MP kamera, nyeste version af Android (4.1.2) og en tykkelse på bare 6.45 millimeter.


Der er endda også kommet en pris ud. Smartphonen skulle ligge på omkring 3.000 kroner før told, moms og uden abonnement.

Annonce