Forside * Nyheder

Sonos Software nu klar i version 4.0
Den nye Sonos-software gør det muligt at afspille musik på tværs af flere kilder og streamingtjenester 


Den ny software gør det nemmere at afspille musik på tværs af kilder og streamingtjenester, er optimeret til iPhone 5 og kommer med ny widget til Android-tablets


Sonos er ikke kun på vej med PLAYBAR, amerikanerne har også frigivet version 4.0 af Sonos System Software, introducerer Sonos Favorites-funktionen. Kort og godt, så kan du nu vælge at afspille musik på tværs af flere kilder ? eksempelvis din egen musiksamling og flere streamingtjenester. På den måde er du ikke tvunget til at streame fra bare en tjeneste, men kan lytte til en kunster eller genre på tværs af alverdens kilder.


Samtidig er Sonos-applikationen til iPhone blevet optimeret til den større skærm på iPhone 5, og Android-app?en har fået en ny widget, der gør dejligt nemt at styre dit Sonos-anlæg fra hjemmeskærmen uden at du nødvendigvis behøver gå ind i applikationen.


Sonos System Software 4.0 er tilgængelig nu, og kan downloades fra Sonos? servere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.