Forside Indhold og distribution Musik

Wimp vil slå Spotify på lydkvalitet


 


Wimp skruer op for kvaliteten på musikstreamingen, og er snart også klar med FLAC til Sonos, Android m.fl.


WiMP opgraderer lydkvaliteten i tjenesten for alle brugere.


Alle de omkring 20 millioner licenserede numre i WiMPs katalog er i øjeblikket ved at blive erstattet af nye filer. I WiMP kan man nu vælge mellem Standard eller High Quality. Standard kvaliteten opgraderes fra AAC+ 64 til AAC+ 96 og den høje kvalitet fra AAC 256 til AAC 320.


“Lydkvaliteten er helt essentiel for en god musikoplevelse. Vi har arbejdet sammen med et af skandinaviens førende lydstudier for at teste og finde frem til et format, der fungerer på alle enheder. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en eksklusiv lydoplevelse, der spiller optimalt både på brugernes store højtalere og billige høretelefoner”, siger Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP.


 


FLAC på vej


Projektet med at forbedre lydkvaliteten i WiMP har stået på i nogle måneder, og består af flere faser. Alle kildefiler er blevet erstattet til CD-kvalitet og omkodet via Dolby Media Generator for at opnå den højst mulige lydkvalitet.


Fra i dag kan alle derfor få fornøjelsen af en ny og forbedret lydkvalitet i WiMP ? uden at det er nødvendigt at opgradere.


Snart introduceres også næste fase af lydforbedringsprojektet: En beta-test af tabsfri streaming (FLAC) til enheder som Android telefoner, Sonos og Bluesound HiFi stereoanlæg.

Annonce