Forside * Nyheder

Android-app finder ny musik til Wimp-brugere





 


WiMP introducerer en ny Android-version af deres musik app. Nu er det blevet nemmere at opdage ny musik.


Musiktjenesten WiMP er klar med en opdateret Android-version. Opdateringen indeholder nye funktioner, der gør det nemmere at opdage ny musik på mobilen.


Blandt nyhederne er genresider, album booklets, track- og artistbaseret radio samt en oversigt over WiMP redaktionens album- og playlister.


 


Genrersider muliggør et direkte dyk ned i pop, rock, metal, jazz, hiphop m.m.


WiMP adskiller sig fra andre streamingtjenester ved at have en redaktion. Lokale redaktører udvælger og anbefaler sange, album, artister og spillelister.


Den nye Android-version inkluderer nye genresider, som gør det nemmere at finde de nyeste sange indenfor dansk musik og de mange forskellige genrer som indie, rock, pop, metal, hiphop, jazz.


Redaktionen udgiver også løbende spillelister, det kan være artisternes egne spillelister, sangene fra gårsdagens koncert i København, eller lister fra pladeselskaber der løbende gøres tilgængelige i WiMP.


 


Track- og artistbaseret radio gør det lettere at opdage relateret musik


Gennem et samarbejde med Echonest introducerer WiMP to nye funktioner som medvirker til at brugerne får endnu mere ud af den musik, de kan lide.


Når en sang afspilles, kan man vælge trackbaseret radio, som afspiller lignende og relaterede numre. Tilsvarende lader artistradio dig opdage og spille lignende artister.


En ny play-knap på artistbilledet afspiller også den valgte artists mest populære numre.


 


Offline-musik kan genoprettes og lagres på SD-kort


Det er nu muligt at lagre offline-musikken på SD-kort. Således kan man nu lagre endnu mere musik end man hidtil har kunnet på grund af begrænsninger i telefonens hukommelse.


 


Crossfade og soft pause


Med crossfade kan man lave gradvise overgange mellem to numre og selv vælge, hvor mange sekunder de to numre skal overlappe hinanden med.


Dertil kommer også funktionen soft pause and resume, som gør lytteoplevelsen mere behagelig, da volumen gradvist sænkes, når musikken pauses og startes på ny.


 


Også album-“bøgerne”


Til sidst introduceres også albumbookletter på Android-telefoner, noget som allerede er tilgængelig for WiMP-brugere på iPhone.


En anden ny funktion i den opdaterede version, er muligheden for at se booklets til album. Brugere kan dermed åbne albumomslag og hæfter med billeder og tekst knyttet til albummet direkte i tjenesten.


 


 




Galleri: Wimp Android App

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.