Forside Detail

Blockbuster bekræfter: Lukker hver 4. butik
Blockbuster-skiltet tages nu ned fra 17 ud af kædens 64 butikker i Danmark. Foto: Blockbuster. 


Blockbuster bekræfter: Lukker hver 4. butik


Blockbuster nedlægger hver 4. butik, og omdanner de øvrige til også at sælge forbrugerelektronik.


Blockbuster Danmark bekræfter nu, overfor Ekstra-Bladet, de informationer der var fremme her på recordere.dk i sidste uge: At de lukker butikker i Danmark.


I alt forsvinder 17 butikker inden september, svarende til ca. hver fjerde Blockbuster herhjemme.


“Vi er i gang med en salgsproces af det danske selskab og arbejder på at lancere et nyt butikskoncept. Det er i den forbindelse, vi har vurderet, at det er mest hensigtsmæssigt at skære de butikker fra, som vi forventer vil blive tabsgivende i det kommende år”, fortæller direktør i Blockbuster Danmark, Søren Heilmann, nu til til Ekstra-Bladet.


 


Vil sælge forbrugerelektronik


De resterende butikker skal omdannes, så der også langes elektronikprodukter over disken. Søren Heilmann vil dog ikke gå i detajler om dette endnu.


“Men det bliver noget med, at vi bevæger os ind i handel med forbrugerelektronik. For at drive en butik, der alene baserer sig på fysiske film og spil, det kan ikke lade sig gøre”, lyder det fra Søren Heilmann til Ekstra-Bladet.


Mon det betyder at Blockbuster nu skal til at sælge spillekonsoller, filmafspillere og andet i deres resterende butikker. For det vil i så fald betyde at de kommer til at lange produkter over disken, der også kan bruges til Netflix.

Annonce