Forside Indhold og distribution Film

En mulig køber til Blockbuster Danmark


 


Den engelske afdeling af den tidligere så gigantiske video-kæde Blockbuster er netop blevet solgt til et firma, der opkøber fallerede virksomheder på tværs af Europa.


Det sker efter at Blockbuster UK blev erklæret konkurs og blev sat under administration tidligere på året.


Gordon Brothers Europe er navnet på firmaet, der har overtaget resterne af Blockbuster UK, og fordi denne virksomhed netop agerer pan-europæisk, er der blevet sat gang i spekulationer om, hvorvidt Blockbuster Danmark er på vej til at blive solgt til de samme købere.


Søren Heilmann, der er administrerende direktør i Blockbuster Danmark overfor Business.dk, sagde allerede sidste år til Business.dk at der lige nu er en større afhænding af Blockbusters europæiske forretning igang, uden dog at afsløre potentielle købere.


Hvis der virkelig er tale om en pan-europæisk salgsproces, var Gordon Brothers Europe nok et godt bud. Blockbuster Danmark er allerede igang med at lukke filialer rundt om i landet som led i en sparerunde.

Annonce