Forside Nyheder

Endelig: Panasonics Blu-ray recordere på vejGalleri: Panasonic DMR-BCT720 og 820 kommer til landet. 


 


Panasonic gør sig klar til at sælge Blu-ray recordere, med harddisk og kabel-tv tunere, i Danmark.


Nu kommer Panasonics HDD- og blu-ray recordere endelig officielt til Danmark.


Det drejer sig om kombinerede harddisk- og blu-ray optagere, som det kendes fra de kombinerede harddisk- og DVD-optagere tidligere. Men nu i HD, og med dobbelte tunere.


Det er modellerne DMR-BCT720 og DMR-BCT820 der kommer til landet.


Begge har dobbelt kabel-tv tuner (DVB-C). 720’eren har en 500 GB harddisk mens 820’eren har en 1 TB harddisk.


 


Kun til kabel-tv


Derimod kommer der ingen recordere til hverken egen antenne (DVB-T) eller satellit (DVB-S) i denne omgang, kun modellerne til digitalt kabel-tv.


Da Panasonic, efter en indledende test, har valgt at sælge de tyske modeller i Danmark, så betyder det også at eventuelle købere må undvære danske menuer og dansk smart TV. Det betyder bl.a. at der ikke er Netflix-adgang, som det ellers kendes fra de øvrige nyere Panasonic-modeller, og remote via smartphone-app er heller ikke understøttet.


Recordere.dk har dog assisteret Panasonic under de indledende tests tilbage i efteråret 2012, og selvom det er tyske modeller så virker de forbavsende godt i Danmark også. Dette afprøvet dengang, på både YouSee og Stofa kabel-tv.


 


Også Blu-ray recorder


Panasonics nye recordere her er – såvidt vides – de første i Danmark der kan gemme HD-optagelser direkte på Blu-ray. Det er med andre ord muligt at lave et arkiv, over de optagelser som ønskes gemt.


Så herfra skal lyde et velkommen til den nye spiller på markedet for HD-recordere i Danmark.


 


Pris og tilgængelighed


DMR-BCT720 og DMR-BCT820 ventes til landet i slutningen af april, og vil blive forhandlet eksklusivt af Panasonic-centrene.


Priserne er ikke endeligt fastlagt endnu, men fordi de har Blu-ray optager også, så er de ikke helt billige. Regn med en pris der begynder omkring de 5000 kroner.

Annonce