Forside Nyheder

Få TDC, Telenor og Telia (S) på samme SIM
MultiSIM samler flere SIM-kort i ét 


Nu kommer multiSIM til Danmark. Få TDC, Telenor og Telia Sverige på samme mobiltelefon.


Som de første på det danske marked tilbyder ipvision nu multiSIM, et abonnement der fuld frihed til at vælge det bedste mobilnetværk, alt efter hvor han eller hun befinder sig.


Fra begyndelsen tilbyder ipvision at lægge TDC, Telenor og Telia Sverige på samme SIM-kort, og senere udvides til at omfatte mobilnet i flere europæiske lande.


“Hvis en multiSIM-bruger har ærinde i Sverige, kan han skifte mobilnetværk på vej over Øresundsbroen. Herefter får han lokal svensk status og skal ikke betale for roaming mellem teleselskaber og dyr udenlandstakst. Samtidig kan brugeren vælge, om der skal vises et og samme mobilnummer i forskellige lande. Eller om f.eks. en svensk kontakt skal se et svensk telefonnummer, når de ringer op eller selv bliver ringet op, f.eks. i en supportfunktion”, fortæller adm. direktør Kenneth Andreasen fra ipvision – og tilføjer:


“For brugerne har multiSIM også den ekstra fordel, at al telefoni mellem medarbejdere i en virksomhed på fastnet- og på mobiltelefoner hos ipvision vil være gratis. Også mellem f.eks. Sverige og Danmark.”


Teknisk set fungerer ipvision som en virtuel teleoperatør (MVNO) på de mobilnetværk i Danmark, som TDC og Telenor anvender. Det har givet mulighed for at udvikle denne multiSIM løsning, der virker på tværs af telenettene.

Annonce:
Forrige artikelNetflix frigiver super-trailer for næste serie
Næste artikelNu kommer Sony Xperia SP og L
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.