Forside Nyheder

Fra nostalgi til iPhone-højttaler


Var du en af dem, der i starten af firserne investerede i en Atari 2600? Hvis den stadig står på loftet med døde komponenter indvendigt, så er det måske tid til at finde den frem igen.


Peter Morris fra byen Poole i England har nemlig fundet på noget ret genialt at bruge de gamle spilkonsoller til. Han laver dem simpelthen om til iPhone-højttalerdocks.


Idéen er, at al indmaden flås ud og så bliver der sat højttalere, en digital forstærker og en iPhone-dock ind i stedet. Der er endda knapper bagpå til at styre det hele fra, hvis man ikke gider bruge den medfølgende fjernbetjening. Og som med de fleste højttaler-docks, kan den bruges med andre smartphones via en line-indgang.


Morris har en enkelt til salg til 150 pund, eller ca. 1300 kroner via hjemmebygger-websitet Etsy. Men der er også en kontakt-adresse på manden, så hvis du vil have lavet din egen Atari 2600 om, er det formodentlig bare at sende maskinen over til ham og betale ved kasse 1.

Annonce