Forside Nyheder

Globalgig kommer til Danmark


Dataroaming er en dyr fornøjelse for folk, der rejser meget, hvad enten det er af forretningsårsager eller gedigen rejselyst.


Dertil kommer besværet med at skulle stole på, at hotellets hotspot virker, at det ikke er for dyrt at bruge, og at deres forbindelse er hurtig nok.


Men i disse dage popper der forskellige løsningsmodeller op, der kan gøre de rejsende uafhængige af hotel- og café-hotspots og kan bringe ens dataroaming-udgifter ned. Og nu er en af dem kommet til Danmark.


Det er Globalgig, der netop har annonceret i en pressemeddelelse, at de nu også dækker Danmark og Sverige ud over de lande som USA, Storbritannien, Australien, Irland og Hong Kong. For 17 dollar, eller ca. 100 kroner om måneden, kan du således købe dig til en gigabytes dataforbrug, som kan anvendes uanset hvor du befinder dig i de ovenstående lande. For ca. 450 kroner om måneden kan du forbruge op til 10GB trafik. Ind


Det hele foregår via et lille mobil-hotspot, som koster omkring 119 dollar, eller 680 kroner. Man kan få den gratis, hvis man binder sig i 18 måneder, men det er endnu uvist, om dette tilbud kan bruges i Danmark. Det er også uvist, om Globalgig kan levere 4G-hastigheder, men 3G skulle være garanteret, jf. billedet af Wifi-hotspottet ovenfor.


Globalgig var ved redaktionens slutning i gang med en større opdatering af deres hjemmeside, formentlig for at præsentere alle disse nye informationer. Check ind på http://www.globalgig.com/ og læs mere, når opdateringen er færdig.

Annonce