Forside Nyheder

Hackere fik adgang til Evernotes brugerdata


Bruger du cloud-note-tjenesten Evernote? Så oplevede du formentlig henover weekenden, at du blev bedt om at skifte dit password uden nærmere forklaring.


Den forklaring er imidlertid kommet for dagens lys nu. Det viser sig nemlig, at Evernote nu kan stille sig op på tribunen sammen med alle de andre store firmaer, der for nylig har oplevet massive hackerangreb.


Men modsat hackerangrebene på Facebook, Microsoft og Apple, fik hackerne faktisk adgang til brugerdata under angrebet på Evernotes servere. Der er ifølge Evernote selv ikke blevet skabt adgang til brugernes noter, men til gengæld er en mængde passwords og brugernavne blevet kompromitteret. Og dermed kan der jo alligevel være skabt adgang til noterne.


Derfor bad Evernote alle om at skifte password hen over weekenden, også via e-mail. Du kan læse Evernotes egne ord om sagen HER.

Annonce:
Forrige artikelPak din iPhone ind for 15.000 USD
Næste artikelSmartphones: Der er kamp om 3. pladsen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.