Forside Nyheder

HTC-chef kritiserer Galaxy S4


Da Samsung torsdag lancerede Galaxy S4, var der en del drilleri i luften. Apples Phil Schiller svinede Android til i avisen The Wall Street Journal og LG lancerede Galaxy S4-agtige features som softwareopdatering til nogle af deres modeller.


Og udenfor Radio City Music Hall i New York, hvor Galaxy S4-eventen fandt sted, gik der folk rundt og delte HTC One-materiale ud til journalisterne, der stod i kø.


Men nu er HTC gået et skridt videre. I lighed med mange af Recorderes læsere, og adskillige medier ude i verden, mener HTCs marketingchef Benjamin Ho nemlig ikke, at Galaxy S4 kan hamle op med HTC One.


Til avisen The Daily Telegraph udtalte Ho, at Galaxy S4 bare var ?mere af det samme?, at der ikke var meget mere at hente end ?en større skærm og det sædvanlige plastikdesign? I stedet fremhæver han HTC Ones aluminiumsdesign og er i det hele taget på linje med mange af de kommentarer, som Recordere-læserne har til Galaxy S4.


Hvad synes du? Har Benjamin Ho fat i noget af det rigtige? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce