Forside Nyheder

iCloud er et mareridt for app-udviklere


Hvis du undrer dig over, hvorfor der ikke er flere iOS-apps, der benytter sig af iCloud, så er der en helt naturlig forklaring. Ifølge flere kilder er iCloud nemlig ikke så nem at udvikle apps til, som Apple ellers havde lovet, den ville være.


The Verge har undersøgt sagen og henviser til adskillige udvikler-blogs, der klager over iClouds integration med tredjeparts-apps. Nogle klager over hvor dårligt iCloud håndterer forbindelser til eksterne databaser, mens andre videreformidler dårlige oplevelser, deres kunder har haft.


Folkene hos Apples abonnementsbaserede ekstra-support, AppleCare, ved nemlig angiveligt ikke, hvad de skal stille op, når folk ringer til dem med et iCloud-problem fra en tredjeparts-app. Og så er det ifølge The Verge op til udviklerne at supportere brugerne én for én, og ofte skal de bruge tid på at resette kundens iCloud-data, et supportpunkt, som Apple i princippet burde tage sig af.


Dertil kommer, at de resulterende dårlige brugeranmeldelser falder tilbage på udviklernes apps, snarere end hos Apple og iCloud, hvor problemet måske i virkeligheden ligger.


En enkelt udvikler, som The Verge har talt med, sagde det lige ud: ?iCloud med Core Data er en udviklers værste mareridt.?

Annonce