Forside Nyheder

Kjaerulff1 Digital er solgt
Loewe får ny distributør i Danmark 


Ny distributør overtager Kjaerulff1 Digital og Kjaerulff 1 Development, og dermed distribution af Loewe, Maximum, Digiality, Simple Audio m.fl.


EET Europarts køber aktiviteterne i Kjaerulff1 Digital A/S og Kjaerulff1 Development A/S


Distributøren EET Europarts vil være stor på forbrugerelektronik. Forleden fik de distributionen af B&O PLAY, og nu annoncere de købet af Kjaerulff1. Det er den 18. akkvisition siden 1998.


Det er aktiviteterne i Kjaerulff1 Digital A/S og Kjaerulff1 Development A/S der nu kommer på nye hænder. Dermed skiftes distributør for mærker som Loewe, Maximum, Digiality, Simple Audio m.fl.


Kjaerulff1 som blev stiftet i 1956 har i en årrække udviklet tre forretningsområder Digital, Living samt Fiber aktive produkter som intelligente Gateways og Smart Home fiberoptiske løsninger. For at sikre et optimalt fokus på fiber divisionen som i senere år har gennemgået en betydelig vækst har selskabet af strategiske årsager valgt at frasælge aktiviteterne inden for ?Digital? og ?Living?.


Disse to divisioner udvikler og afsætter udstyr og tilbehør inden for audio/video, herunder digitale tv modtagere, CA moduler, antenner, LNB hoveder m.v. Herudover omfatter de overdragne aktiviteter også distributionen af en række high-end mærker, herunder Loewe produkt programmet i Danmark og Sverige.


Kjaerulff1 har primært solgt via selskaber i Danmark, Norge, Sverige og Polen. EET Europarts koncernen vil i de kommende måneder introducere de overtagne distributionsaktiviteter i den resterende del af koncernens selskaber i Europa og Afrika.


EET forventer at aktiviteterne fra Kjaerulff1 vil bidrage med en omsætning på 100 mio. kroner over de næste 12 måneder.

Annonce