Forside Nyheder

LG mistænker Samsung for at have stjålet Eye-tracking-patent.


For nylig skrev vi om, at LG drillede Samsung ved at annoncere en softwareopdatering med eye-scrolling til deres Optimus Pro G-telefon, lige før Galaxy S4 blev annonceret med samme funktion.


Men nu viser det sig, at tilføjelsen af eye-scrolling og eye-tracking-funktioner i det hele taget måske ikke bare er drilleri fra LGs side. Det kan nemlig meget vel være, at Samsung simpelthen har forbrudt sig mod et af deres sydkoreanske konkurrents patenter.


Det skriver det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap, der rapporterer, at LG har ?mistænkt? Samsung for at have benyttet sig af et LG-patent, der går tilbage til 2009, eller måske helt tilbage til 2005.


LG har dog endnu ikke lagt sag an mod Samsung, men er ifølge Yonhap i gang med at undersøge, om der er basis for en patentsag.


Eye-tracking og Eye-scrolling er teknologier, hvor telefonens kamera holder øje med, hvor dine øjne befinder sig på skærmen og f.eks kan scrolle videre på f.eks. en webside, hvis dine øjne har nået bunden af skærmen. Samsung demonstrerede dette som ?Smart Scroll? ved Galaxy S4-præsentationen i torsdags, hvor de blandt andet viste, hvordan man kan sætte en video på pause ved blot at fjerne øjnene fra skærmen.

Annonce:
Forrige artikelSony opdaterer SmartWatch
Næste artikelTelia udvider med mere HBO
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.