Forside Nyheder

Microsoft-chefer fik hacket deres Xbox Live-konti


Microsoft har netop bekræftet, at en række ?høj-profilerede? Xbox Live-konti er blevet hacket. Disse konti tilhørte nuværende og tidligere Microsoft-ansatte.


Bekræftelsen er sket over for teknologi-websitet Ars Technica, der selv har været udsat for et DoS-angreb, som hackergruppen Team Hype mistænkes for at have udført. En af nettets mere troværdige sikkerheds-journalister, Brian Krebs fra krebsonsecurity.com, har været i clinch med hackergruppen, som Krebs også sporede til at have udført det førnævnte DoS-angreb på Ars Technica.


Da Krebs fandt ud af dette, lykkedes det ham også at kæde angrebene sammen med en video, hvor Team Hype direkte på kamera hacker de førnævnte Xbox Live-konti.


Krebs? kamp mod Team Hype startede i øvrigt med at hackergruppen først udsatte hans website for et DoS-angreb og siden fik et sendt et old skarpt bevæbnede politibetjente til hans hjem ved at hacke sig ind på Krebs? telefon og ringe til den amerikanske nødtjeneste 911. Her udgav et af medlemmerne af Team Hype sig for at være Krebs, der sagde, at russiske tyve var brudt ind i hans hjem og havde skudt Krebs? kone.


Du kan læse den dramatiske historie HER.

Annonce