Forside Nyheder

Nu kan Windows Phone 8-brugere Skype i HD


Det burde være oplagt, at Skype fungerer optimalt på Windows-enheder, eftersom Microsoft ejer Skype.


Men sådan hænger tingene ikke altid sammen, og derfor har Windows Phone 8-platformen først nu fået en række spændende Skype-funktioner om bord, som andre platforme har haft i et stykke tid.


Det gælder for eksempel muligheden for at videochatte i HD (720p) og muligheden for at skifte konto inde i app?en, til når en af vennerne lige skal låne telefonen.


Den nye Skype-opdatering er dog mere skræddersyet til Windows Phone, hvilket blandt andet betyder, at ens Skype-kontakter nu dukker op i ens People-hub, hvilket igen betyder en bedre integration af Skypes messenger-funktion.


Derudover kan man nu også bruge Skype i Landscape-tilstanden, og bytte rundt på telefonens to kameraer.


Mange af ovenstående funktioner afhænger dog af, om man bruger Windows Phone 8 på en flagskibsmodel eller en af de mere skrabede modeller. Og så gør Skype-folkene derudover også opmærksom på, at der er tale om en ?Preview?, altså en slags beta, hvor alting ikke nødvendigvis spiller 100% som det skal.

Annonce:
Forrige artikelGod Of War: Ascension preview
Næste artikelSony opdaterer SmartWatch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.