Forside Nyheder

Originale Star Wars-stjerner vender tilbage i episode VII


Da de første tre prequels til den originale Star Wars-trilogi blev lanceret, var der megen spekulation om, hvorvidt en efterfølgende trilogi ville komme på banen.


De fleste i filmbranchen troede ikke på det ? skuespillerne bag Han Solo, Prinsesse Leia og Luke Skywalker var simpelthen blevet for gamle-


Men nu sker det så alligevel. George Lucas kom ifølge USA Today onsdag til at tale over sig i et interview, hvor han fortalte, at forhandlingerne med de tre skuespillere Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill var tæt på at være færdige, og at de alle tre ville vende tilbage i episode VII, der skal udkomme i 2015.


Filmen, der bliver instrueret af JJ Abrams, er den første Star Wars-film, siden Disney købte Lucasfilm for nylig. Derfor tog Lucas også sig selv i det, da han talte over sig og udtalte: ?Det må jeg sikkert i virkeligheden slet ikke sige. Disney vil sikkert selv gerne annoncere det med lidt hurlumhej.?


Mon ikke, der kommer lidt hurlumhej ud af nyheden alligevel?

Annonce