Forside Nyheder

Samsung: Ja vi arbejder på et smartwatchGalleri: Samsung Galaxy Altius. Er dette Samsungs kommende smartwatch?


 


Kapløbet imellem Apple og Samsung flytter snart til håndleddet, begge ventes at præsentere ure med smart-teknologi i år.


Billederne i galleriet ovenfor strøg nettet rundt for en måneds tid siden, og viser et ur – et smartwatch – med navnet Samsung Galaxy Altius. Der kan være tale om et koncept, eller det kan være den ægte vare.


Vi ved det ikke, men nu bekræfter Samsungs boss for mobil-divisionen at de rigtigt nok arbejder på et ur. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.


“Vi har i længere tid forberedt et ur-produkt”, fortalte Lee Young Hee, executive vice president for Samsungs mobil-forretning, i et interview i Seoul.


“Vi arbejder meget hårdt for at blive klar med det. Vi forbereder flere produkter til fremtiden, og uret er afgjort et af dem”, sluttede Lee Young Hee til Bloomberg.


Men selvom Samsung nu officielt har meldt sig ind i den del af fremtiden, der kommer til at handle om bærbare computere man har på sig, så havde han ingen kommentarer til funktioner, pris eller tilgængelighed.


Computere man tager på (wearable computing), som smartwatches og smartglasses, ventes at blive en naturlig del af vores elektroniske fremtid i og udenfor hjemmet. Noget der både kan supplere smartphones, men også på sigt erstatte dem til flere af de opgaver vi løser med en smartphone i dag.

Annonce