Forside Nyheder

Smugkig på næste Windows: Flere tilesGalleri: Windows Blue. Screenshots fra winforum.eu


 


En tidlig udgave af Windows Blue, den næste Windows-udgave, er lækket på nettet. Se skærmbillederne her.


Næste Windows begynder at lække nu. Godt nok en tidlig udgave; Men den viser ihvertfald at Microsoft ikke har i sinde at droppe det metro-interface, der har delt vandene.


Den udgave der er lækket af Windows Blue, som er kodenavnet for næste Windows-udgave, er build 9364 fra 15. marts. Den er spredt via fildelingstjenester, og nu er disse screenshots dukket op i windows-forummet winforum.eu


En ikke uvæsentlig ændring, er at der gøres plads til mange flere live tiles på start-skærmen, ligesom mulighederne for personlige farver og udtryk forbedres.Se eksempler i galleriet herover.


Der kommer også et “snap view”, hvor to apps kan placeres side om side, hvilket nok vil glæde brugere af Windows 8 på en tablet eller tablet-lignende PC.


En anden nyhed er at de vigtigste indstillinger flyttes ud på start-skærmen, og her tilgås via menuer her. Så brugerne slipper for at skulle ind på den gamle desktop og kontrolpanelet her, for at ændre de gængse indstillinger. Tjek galleriet herunder for eksempler.


Den ny Internet Explorer 11 er også en del af den nye Windows.


Det forventes at Windows Blue udkommer som “public preview” indenfor de kommende måneder, mens den endelige udgave gøres klar til markedet senere i år.


 
Galleri: Windows Blue. Screenshots fra winforum.eu

Annonce