Forside Nyheder

1.5 millioner Android-aktiveringer om dagen


Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt lagde tirsdag vejen forbi Dive Into Mobile-konferencen, der i disse dage finder sted i New York. Og han havde friske statistikker på Android-udbredelsen med sig under armen.


På nuværende tidspunkt bliver der aktiveret 1,5 millioner Android-installationer om dagen verden over. Det er en stigning fra 1,3 millioner på samme tidspunkt sidste år, og bare på den sidste måned er tallet steget fra 1,4 millioner til 1,5 millioner.


Det skal ses i det lys, at den første Android-enhed, HTC Dream (Også kendt som G1) blev sendt på gaden i for fire et halvt år siden, i oktober 2008.


Schmidt fortalte også, at Google regner med at nå 1 milliard Android-installationer i alt på verdensplan inden årets udgang.

Annonce