Forside Nyheder

Alarmselskab vil tilbyde intelligente hjem


 


Nu kan du styre hjemmets elektronik med et enkelt klik på din Smartphone, lyder det fra alarmselskab.


Navnet Verisure får måske ikke klokkerne til at ringe, men det gør Securitas eller Dansikring sikkert. Verisure er det nye navn på sikringsgruppen, der opererer i 11 lande deriblandt Danmark.


Nu har de fået en smart idé. Hvorfor ikke benytte den grundlæggende teknologi for alarmsystemer, og koble flere typer af intelligente enheder til. Så røgalarmer, bevægelsessensorer og dørkontakter får følgeskab af ting som temperaturstyring og fjernbetjente stikkontakter.


SmartPlug?en er den første af en serie produkter og tjenester til det smarte hjem, der er udviklet af Verisure. Det er en helt ny intelligent “stikkontakt”, der er forbundet direkte til din Smartphone gør det muligt at styre og kontrollere langt de fleste af dine elektroniske apparater, med et enkelt klik på din mobiltelefon.


“SmartPlug?en kan programmeres til nærmest lige, hvad du vil. Eksempelvis til automatisk at tænde lyset bestemte steder i huset, når du åbner hoveddøren eller slukke definerede lyskilder og andre elektroniske apparater når du om aftenen aktiverer dit alarmsystem”, fortæller Peter Folman, afdelingsleder i Dansikring Direct ? Verisure.


Desværre kan man ikke få smartplug uden en privatalarm fra Dansikring. Men hvis du allerede har sådan en, eller går med tanker om at få det, så virker det intelligente hjem da som et spændende tilbehør.


  Fakta om smartplug  • Lad Smart Plug tænde og slukke lyset og andre elektriske apparater for at simulere normal aktivitet, når du er på ferie.
  • Tilslut en el-radiator via Smart Plug i sommerhuset, så kan du tænde for varmen inden du ankommer.
  • Tænd lyset automatisk, når du åbner hoveddøren.
  • Sluk lyset eller dine elektriske apparater, når du slår din tyverialarm til.
    Lyset tænder, når alarmen går.

  • Tænd/sluk og ferietilstand kan kontrolleres via Verisure App og Mine Sider.
    Brug den som et normalt tænd/sluk-ur.

Verisure SmartPlugs kræver tilslutning via en Verisure privatalarm og fungerer ikke som selvstændig enhed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.