Forside Indhold og distribution Musik

B&O Beosound 5 får SpotifyBang & Olufsen Beosound 5 (Foto: B&O)


 


Bang & Olufsen relancerer BeoSound 5 med integration til streaming-tjenesten Spotify.


BeoSound 5, leveres nu med komplet Spotify-integration, og dermed føjer Bang & Olufsen en del af internettets musikstreaming til dette musikanlæg, som suplement til streaming fra NAS og Internetradio.


“Bang & Olufsen ejere har fortalt os, at de ønsker Spotify, og vi har lyttet”, fortæller Category Manager Theis Mørk fra Bang & Olufsen, og fortsætter:


“Flere og flere forbrugere vælger at streame deres musik, og på mange markeder sælges der mere streamet musik end cd’er. Men en lav bitrate har afholdt mange musikelskere fra at bruge streamingtjenester. Med Spotify fuldt integreret i BeoSound 5 har Bang & Olufsen ejere nu adgang til over 20 millioner sange i den bedst mulige streamingkvalitet.”


Brug af Spotify-funktionen på BeoSound 5 kræver et Spotify Premium-abonnement.


Eksisterende BeoSound 5 ejere kan få Spotify-integrationen gratis, via en online softwareopdatering.

Annonce