Forside Produkter HiFi & Surround

Creek introducerer Evolution 50A

 Den engelske producent Creek Audio har specialiseret sig i seriøs Hi-fi til rimelige priser


Med Evolution 50A introducerer Creek en moderne, opdateret version af de klassiske dyder, naturligvis fortsat til en meget overkommelig pris.


På overfladen bemærkes straks det nye display, som med OLED teknologi både giver et mere stilrent udtryk, og gør displayet lettere at aflæse.


Det interessante er imidlertid hvad der findes under låget. Hjertet i Evolution 50A er en meget stabil strømforsyning, med en kraftig trafo og en strøm-bank med mange små kondensatorer i stedet for få store. Denne konstruktion giver en bedre, “hurtigere” dynamik, og er med til at give den musikalitet som Creek – ifølge importøren –  er kendt for.


Det nye udgangskredsløb er med topklasse Sanken transistorer, der udmærker sog med  en meget lav udgangsimpedans samtidig med at de  kan levere en meget høj strømstyrke.


For-forstærker kredsløbet er et helt nyt design, med både balanceret og ubalanceret input. Konstruktionen er fleksibel, med mulighed for at montere et Sequel RIAA-kredsløb, hvis der skal tilsluttes en pladespiller. Eller det helt nye Ambit FM tuner- modul, som omdanner forstærkeren til en receiver.


Styrecomputeren finder selv ud af hvilke moduler der er tilsluttet, og ændrer menuen tilsvarende så betjeningen fortsat er logisk. Skulle man ønske at gå helt uden om for-forstærker kredsløbet, kan man benytte den særlige Power Amp Direct funktion, for eksempel hvis forstærkeren skal bruges sammen med den kommende Evolution 50D CD/DAC afspiller.


Der er en separat IR indgang, så forstærkeren kan betjenes selv om den er gemt væk i et skab.


Creek Evolution 50A leveres i sort eller sølv.


 


 


Pris og tilgængelighed


Creek Evolution 50A koster kr. 6.999,-


Find nærmeste forhandler hos distributøren: KC Audio 

Annonce