Forside Nyheder

Dele af Facebook Home lanceret på iOS


Det kommer nok til at vare længe, inden Facebook Home bliver lanceret til iOS. Hvis den nogensinde bliver det.


Lige nu er begrænsningerne i den underliggende kode i iOS simpelthen for store til at Facebook Home kan gøre de ting, den skal.


Men en enkelt feature fra Home er dog alligevel blevet tilgængelig for iOS-brugere. Og det er de såkaldte Chat Heads. De små profilbilleder i cirkulære bobler, der indikerer, at der er en ny meddelelse på Facebook-chatten til dig, er med i den seneste opdatering af Facebook til iOS.


Det betyder også, at du kan skifte hurtigt mellem chatten og andre gøremål, ligesom på Facebook Home. På grund af begrænsningerne i iOS er det dog kun muligt at skifte mellem chatten og gøremål i selve Facebook-app?en, såsom lige at checke Newsfeed?et eller kigge billeder.


Den nye opdatering betyder en hel del for iPad-versionen, som nu har fået de store billeder ombord i Newsfeed?et, som Facebook lovede os i marts.

Annonce