Forside Nyheder

Evernote vil lave note-hardware


Selv om Evernote er kendte for deres software, er de nu på vej ind på hardware-markedet også.


Det fortæller firmaets topchef Phil Libin til IDG. Evernote har fået sig lidt af et hit på hænderne med deres note-software, der synkroniserer via skyen, så du altid har skrevne eller talte noter ved hånden. Og så du ikke mister dem, når din smartphone går ned.


Men nu vil Evernote altså lave hardware i eget navn. Evernote har arbejdet med flere partnere tidligere, såsom SmartPen og Moleskine, men hardwaren, der kommer fra dem inden længe vil bære Evernote-navnet og være produceret af partnervirksomheder.


Når Evernotes nye produkter blot omtales som ?hardware?, er det fordi, ingen ved, hvad firmaet har i ærmet. Man må forvente, at der bliver tale om en slags elektronisk notesblok, men om denne kommer i form af en tablet med LCD-skærm eller f.eks. benytter elektronisk blæk, er der ingen, der endnu ved.


Libin sagde dog også til IDG, at Evernote i løbet af 3-5 år formodentlig selv begynder at producere hardwaren internt.

Annonce