Forside Nyheder

Følg yndlingskunsterne igennem SpotifyGalleri: Follow på Spotify


 


Spotify lancerer en ny Follow-funktion, og giver en demo hvor du kan følge gruppen Phoenix.


Spotify lancerer i dag på globalt plan sin ‘Follow’ tab, som giver musikfans rig mulighed for at følge foretrukne kunstnere, musikere, berømtheder og brands på Spotify. For at fejre udrulningen, lancerer Spotify sin nye “Følg Phoenix”-kampagne.


Uanset om du kan lide Shakira, Skrillex, Metallica eller Bruno Mars, kan Spotify’s nye “Follow” tab hjæpe. Du kan følge venner, kunstnere og medier, herunder folk som Barack Obama, David Guetta, One Direction og Spotify’s helt egen Daniel Ek, og ikke mindst mange danske kunstnere som Medina, Lukas Graham og Kashmir.


Spotify’s “Follow” tab fremhæver dine Facebook-venner og anbefaler personer som kunne være interessante at følge. Du skal blot klikke på “Follow”-knappen på dine venners, kunstneres, redaktørers og eksperters profiler, så forbindes du med de mennesker, der kan give dig ny musikalsk inspiration.


Den nye “Follow” tab gør det også muligt for kunstnere at dele deres musik med verden som aldrig før.


  


Følg Phoenix


Spotify har indgået et samarbejde med bandet Phoenix, hvor de har lavet en “Følg Phoenix”-kampagne.


Kampagnen skal demonstrere, hvordan fans kan skabe en direkte relation til deres yndlingskunstnere gennem Spotify. I dag er Phoenix et af hovednavnene på Coachella – og snart frigiver de deres nye album.


Derfor tilbyder Spotify deres fans et sjældent indblik i livet hos det Grammy Award-vindende band. Det sker ved at lade fans følge Phoenix en hel dag og nat via en unik integration på YouTube.


Se med herunder.


 


 


Annonce