Forside Nyheder

Google Now klar til iOS


 


Google Now har indtil videre været forbeholdt Android-ejere, men nu kan Apple-fans også være med.


Googles både lidt smarte og lettere paranoia-skabende tjeneste er nemlig nu kommet til iPhone. Tjenesten virker bedst i markeder, hvor Google har adgang til så mange infrastrukturelle oplysninger som muligt, såsom trafik på vejene med mere.


På den vis er Google Now primært et informationssøgningsværktøj, der gør brug af Googles mange informationer mere intuitiv. Det spooky begynder, når Google Now selv begynder at komme med forslag til hjælpsomme fakta.


Denne skribent oplevede for eksempel så sent som lige før denne nyhed blev skrevet, at få at vide, hvor lang tid det lige nu tager at køre fra mit udgangspunkt til en biograf i nærheden. Dette dukkede op på en smartphone, efter jeg havde søgt efter billetter i samme biograf på en PC.


Om det er praktisk eller uhyggeligt er vist op til ens temperament, men nu kan iPhone-ejere i hvert fald få prøvet af, om de lader sig skræmme af Googles allestedsnærvær.


 


Tilgængelighed


Google Now er den del af Google Search.


Annonce