Forside Nyheder

LGs buede OLED TV på vej på markedetGalleri: LG EA9800.
 Nu er LG klar til at sende de buede OLED TV på gaden, i første omgang i hjemlandet.


På CES-udstillingen i Las Vegas tilbage i januar tog LG fusen på Samsung, ved i allersidste øjeblik, inden udstillingen åbnede, at møblere om for at kunne udstille deres buede OLED TV.


Det var ellers blevet besluttet at vente med annonceringen af dem til senere på året, men da de så at Samsung havde et buet OLED TV på deres stand, så blev den beslutning omgjort. Heldigvis for LG, så havde de dem med på CES, for interne fremvisninger.


Dengang var det dog ikke sikkert at de overhovedet ville komme i produktion, men de buede OLED TV skabte så meget opmærksom på CES, at LG besluttede at det skulle de, og nu kommer de så.


LG EA9800 er et 55″ kurvet OLED TV, med samme type af display som på det almindelige “flade” LG OLED TV (Oxide-TFT WRGB Full-HD OLED panel).


OLED giver en høj kontrast, god farvegengivelse og noget nær perfekte betragtningsvinkler. Der er passiv 3D.


Fidusen ved det buede display skulle være, at øjnene holder bedre fokus på selve billedet, fremfor på det udenom. Og det er jo praktisk nok, på det TV der er stort set rammeløst.


I hjemlandet Sydkorea kommer det til salg i maj måned til kr. 77.000 (omregnet). Hvad prisen ender på i Danmark er for tidligt at spå om, men sandsynligvis er det på den forkerte side af 100K kr.

Annonce