Forside Nyheder

Libratone klar til verdens Android-højborg
Libratone CEO, Tommy Andersen tv. Libratone CCO, Fritz Andersen th. 


Sydkorea har verdens største penetration af Android, nu er Libratone klar til at sælge dem højttalere.


For en halvt års tid siden ville dette scenarie have været utænkeligt.


Ikke det med at en dansk højttaler-fabrikant gør klar til at indtage Asien, for vi har en stolt tradition for dansk lyd på de kanter, men fordi Libratone i de første leveår alene dyrkede Apple Airplay i deres trådløse designerhøjttalere.


Da Sydkorea er verdens Android-højborg gav det ikke mening med en særlig satsning på det marked, men siden er der kommet DLNA til produkterne, som betyder at de også kan bruges sammen med Android og Windows smartphones og tablets.


“Sydkoreanske forbrugere er nogle af de teknologisk mest velfunderede i verden. De anvender i høj grad deres smartphones og tablets til data-streaming, også når de forbruger musik og film”, forklarer Libratones administrerende direktør, Tommy Andersen, og fortsætter:


“Samsung og LG vinder i øjeblikket markedsandele verden over og det er derfor naturligt for os at udnytte de nye muligheder der ligger i disse ændringer og introducere vores højttalere i et Android-domineret land som Sydkorea”.


De lokale elektronikvirksomheder, Samsung og LG, er den direkte årsag til at Sydkorea er det land i verden med størst penetration af Android. Hele 90% er udbredelsen. 


 


 
Galleri: Sådan er fordelingen af mobil OS verden over. Kilde iCrossing

Annonce