Forside Nyheder

Steve Jobs styrer iPhone-designs fra graven


Det kan godt være at Steve Jobs er død, men hans ånd lever videre i Apple. I hvert fald lidt endnu.


Jobs nåede nemlig selv været med til at arbejde på designs, der hele tiden har været planlagt til 2014.


Det skriver The Register med henvisning til en lidt usædvanlig kilde. Det er nemlig San Franciscos distriktsadvokat, George Gascón, der under et møde med Apples lobbyist Michael Foulkes, fik at vide at de to næste udgaver af iPhone var mere eller mindre færdigdesignede, da Steve Jobs døde.


Mødet mellem de to handlede i virkeligheden om noget helt andet. Gascón ville nemlig have Apple til at indsætte en ?Kill Switch? i deres telefoner, sådan så man kan lave iPhones om til flot designede dørstoppere, når de bliver stjålet.


Troværdigheden af Gascóns udtalelse på baggrund af mødet med Foulkes bakkes op af Horace Dediu, en tidligere Nokia-medarbejder, der nu kører analysekonsulent-firmaet Asymco. Som respons på historie tweetede han: ?Ud fra min baggrund i mobiltelefoni, anser jeg det for helt givet. Det arbejde, der gøres nu, er på modeller, der kommer ud i 2016.?

Annonce