Forside Nyheder

TDC klar med sikerheds-app til Android

 


 


Opdateret kl. 16:00


TDC tilbyder nu et gratis sikkerhedsprodukt, til private TDC mobilkunder med Android smartphones.


TDC er klar med en ny app der forbedrer sikkerheden på smartåhones. Produktet beskytter mod virus og websteder, der forsøger at stjæle personlige oplysninger.


René Brøchner, direktør for Commercial Management i TDC Privat, uddyber:


“Danskerne surfer og E-handler på nettet fra deres smartphones som aldrig før. Desværre ser vi også, at it-kriminelle i stigende grad forsøger at få adgang til danskernes personlige oplysninger. Vi har et medansvar for at sikre kundernes brug af deres smartphones, og derfor giver vi app’en gratis til vores kunder.”


Mere end 300 varianter af smartphone-virus så dagens lys i 2012, hvilket vidner om stor kreativitet fra professionelle it-kriminelle. Googles styresystem til smartphones Android- er stadig den langt mest udsatte og står for 79 procent af alle mobiltrusler i 2012 ? en stigning i forhold til året før.


66 procent af alt mobilt malware i 2012 var såkaldte trojanere ? det vil sige virusprogrammer, der sniger sig ind via tilsyneladende uskyldige programmer eller apps.


TDC MobilSikkerheds app’en beskytter både mod virus via programmer ogwebsteder, der forsøger at stjæle personlige oplysninger. Den fungerer, ved at app’en scanner smartphonen og derved holder den fri for skadeligt indhold og applikationer.


Den nye app kan downloades gratis til Android fra Google Play.

Annonce