Forside Produkter HiFi & Surround

B&O BeoLab 14 surround-sæt er for alleGalleri: Bang & Olufsen BeoLab 14


 


Bang & Olufsen er klar med et nyt stilrent sæt surround-sæt, der ikke kun er til B&O-ejere.


På et pressemøde i London onsdag aften løftede Bang & Olufsen sløret for deres nye surroundhøjttalersystem: BeoLab 14.


Det byder på god lyd, kompakt design og fleksible placeringsmuligheder, og man behøver ikke være B&O-ejer for at investere. Det kan bruges sammen med en almindelig surround-receiver også.


Hjertet i BeoLab 14 systemet ligger i subwooferen. 280 dedikerede watt forsyner de 8″ store nedadvendte enheder og sørger for, at den aktive subwoofer har rigeligt med bund (helt ned til 26 hz).


På subwooferen er der tilslutninger til i alt fem aktive satellithøjttalere, drevet af fem individuelle 140 watt-forstærkere med separate equalizere.


  


Subben er udstyret med en avanceret DSP (Digital Signal Processing) enhed, Adaptive Bass Linearisation til præcis basgengivelse, rumtilpasningsfunktion, Line-registrering, Power Link tilslutninger til Bang & Olufsen produkter og en AV-multitilslutning til andre produkter.


Med en diameter på kun 16 cm er satellithøjttalerne “indretningsvenlige”. Trykkammerdesignet er baseret på en fræset aluminiumsramme, ligesom i løsningerne til Audi, BMW og Aston Martin.


BeoLab 14 fås i to versioner: en med subwoofer og fire satellithøjttalere til et Bang & Olufsen tv, hvor dets højttaler leverer centerkanalen; og en med en subwoofer og fem satellithøjttalere til alle andre opsætninger.


Satellitterne leveres med vægbeslag som standard, mens loftsbeslag samt bord- og gulvstande kan tilkøbes. 


 
Galleri: Bang & Olufsen BeoLab 14


 


Pris og tilgængelighed


Et BeoLab 14 surroundsæt fås fra kr. 22.995,-


Er i B&O-butikkerne nu.

Annonce