Forside Nyheder

CyanogenMod alligevel klar til Samsung Galaxy S4

 


Til at starte med så det ikke ud som om, CyanogenMod ville komme til Samsung GS4. Men det modsatte er netop blevet tilældet.


For to år siden gjorde Samsung noget smart. I stedet for at sagsøge manden, der har skabt den populære CyanogenMod-software, der løfter rootede Android-telefoner til et nyt niveau, ansatte de ham.


Steve Kondik nåede at arbejde for Samsung frem til præsentationen af Galaxy S4, inden han i marts forlod selskabet. Af samme årsag forventede man ikke at se en udgave af CyanogenMod til GS4?eren, hvillket gjorde en del mere nørdede Samsung-fans ret skuffede.


Men nu har Kondik så afsløret via sin Google+-profil, at CyanogenMod 10.1 faktisk er blevet portet til GS4?eren, og fungerer næsten 100%.


Så hvis du er typen, der godt kan lide at tweake din telefon og rode i dens software, kan du med fordel smutte en tur over på denne side og hente den nye software. (Versionen af CyanogenMod, vi linker til her er til den amerikanske T-Mobile-udgave, men bør fungere på danske varianter af telefonen)

Annonce