Forside Nyheder

Er dette den nye Lumia?


I morgen tirsdag holder Nokia pressemøde. En af nyhederne skulle være Lumia 925.


Det er ikke meget, der er sluppet ud om den næste Lumia-model. En amerikansk udgave af Lumia 920 med efternavnet 928 er netop blevet annonceret til det amerikanske marked, inklusive et par små forskelle. Men nu ser det ud som om, Nokia er på vej med et helt nyt flagskib med navnet Lumia 925, og at denne vil blive annonceret ved morgendagens pressemøde.


Det er @evleaks, der endnu engang har lækket et billede af en ny telefon, denne gang i lidt dårligere opløsning end vanligt. Men der er ingen tvivl om, at der er tale om en ny Lumia-model med lidt mere kant (bogstaveligt talt) og et mere metal-agtigt look på siden.


Ellers er det meget småt med informationer om den nye Lumia-model, andet end at den skulle hedde Lumia 925. Fra Recorderes egne kilder har vi længe hørt om, at Nokia satser hårdt på at blive førende på smartphone-kameraer, og at der skulle være et stort spring på vej indenfor dette felt.


En netop udsendt, britisk tv-reklame antyder det samme med reklameteksten ?More than your eyes can see? fulgt af kamerature hen over linsen og blitzen på den nye Lumia. Telefonen i reklamen synes at have samme kant som den lækkede 925?er.


Men vi ved mere om det hele i morgen.

Annonce