Forside Nyheder

Flere Android-apps kommer ud som beta-tests


Hvis du er en af dem, der bliver irriteret over, at man altid skal inviteres til de fede beta-tests, så er der måske godt nyt på vej.


En af de mere udvikler-fokuserede nyheder, der blev lanceret på Google I/O, var nemlig én, hvor almindelige app-udviklere kan udsende betatest-udgaver af deres apps til et bredere publikum.


Sagt på en anden måde kan app-udviklere til Android-platformen nu vælge at rulle apps ud I det tempo, de har lyst til, til de markeder, de har lyst til. Det gælder også muligheden for at sende apps ud I beta-tests.


Det kan betyde, at der I højere grad vil kunne findes tidlige udgaver af populære apps I Play-butikken I fremtiden. Det kan naturligvis også have den uheldige konsekvens, at udrulninger af apps kommer til at ske langsommere. Vi må håbe på det første.

Annonce