Forside Nyheder

HTC-chefer forlader en synkende skude


Som om det ikke var nok at HTC har bøvl med Facebook-telefonen First, så er der nu også ballade i toppen på grund af manglende resultater.


HTC er muligvis på vej ud i en større krise. På trods af en overordentlig positiv modtagelse af flagskibet HTC One, har firmaet haft svært ved at konkurrere med bl.a. giganten Samsung. Den nye strategi, som mobilproducenten satte i gang sidste år, hvor man ville sende færre, men bedre modeller på gaden, har ikke været så stor en succes, som man håbede på.


The Guardian skriver, at HTCs omsætning i de første fire måneder af 2013 er på under to tredjedele af, hvad firmaet tjente i samme periode sidste år. Det har fået en del topchefer til at forlade HTC, herunder Kouji Koudera, der var Chief Product Officer, samt Lennard Hoornik, der var CEO for HTC i Asien. Derudover har HTCs globale kommunikationschef, Jason Gordon og fem andre topchefer forladt HTC i de seneste måneder.


Hvad tror du? Er HTC på vej ud i en krise á la den, Nokia har været igennem? Eller er det et midlertidigt dyk? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce