Forside Nyheder

LG Cloud er nu tilgængelig i Danmark
LG Cloud på Smart TV 


Smart adgang til dine fotos, videoer og musik på LG-enhederne. LG Cloud, der giver dig lagerplads på nettet, er kommet til Danmark.


Nu lancerer LG Electronics LG Cloud i Danmark. Tjenesten giver brugeren mulighed for at uploade sine fotos, videoer og musik til internettet og få adgang til indholdet fra f.eks. et Smart TV, en mobil enhed eller en computer.


Brugeren benytter LG Cloud-applikationen til at lagre videoer, fotos og musik på sin konto, så indholdet er tilgængeligt med det samme.


Applikationen er kompatibel med Android-mobiler, computere og LG’s Smart TV (2012 og 2013-modellerne). Den er lige til at installere på Android-mobiler via Google Play, på computere via dk.lgcloud.com samt på LG’s Smart TV via LG Smart World.


Efter installation og registrering kan man tage LG Cloud i brug med det samme, og begynde at fylde lagerpladsen på 5 GB med multi­medieindhold, der efterfølgende kan streames direkte til brugerens Smart TV uden behov for lagring på et fysisk lagermedie.


LG Cloud kan også afkode og streame multimedieindhold til mobile enheder.


Applika­tionen har oven i købet en funktion til at genoptage afspilningen af videoer og musik fra en anden enhed. Når brugeren sætter en video eller et musiknummer på pause på sin smartphone, kan afspilningen fortsættes fra præcis samme sted på f.eks. et LG Smart TV.


Med LG Cloud er det også muligt at vise en præsentation og samtidig streame musik.


Adgangen til LG Cloud følger med udvalgte LG-produkter (PC, Smartphone og Smart TV)


 

Med LG Cloud kan du dele dine medier


Annonce