Forside * Nyheder

Microsoft forklarer Xbox One tvivl

 

Annonce:

I en mail til bl.a. recordere, forklarer Microsoft nu nogle af de spørgsmål, der har meldt sig efter pressemødet i tirsdags.

Efter Xbox One pressemødet, sad nogen måske tilbage med en følelse af at noget manglede. Microsoft viste konsollen Xbox One frem og talte derefter en del om smarte features, der hovedsageligt henvendte sig til det amerikanske marked. Derudover blev der vist lidt trailere fra nogle spil og der blev talt om eksklusive titler som var på vej.

Ganske vist havde Microsoft i invitationen og i omtalen af eventen nævnt, at der kun ville blive givet et lille indblik i fremtiden og at man altså skulle forvente at alt ville blive afsløret, ja så har mange alligevel været ude med riven efter Bill Gates og co.  Nu tager Microsoft kritikken til sig og har valgt at udsende følgende uddybende svar, som du kan læse herunder.

 

Spekulationerne om brugte spil / lånte spil og rygter om gebyrer:

Vi ved, at der er en vis forvirring omkring brugen af brugte spil på Xbox One og ønsker at give en smule afklaring på præcis, hvad vi har bekræftet. Mens der har været diskuteret mange forskellige scenarier har vi kun bekræftet, at vi har designet Xbox One sådan at vores forbrugere kan købe og videresælge spil. Ud over det, har vi har ikke bekræftet nogen specifikke scenarier.

Et mere konkret afklaring omkring det at spille spil hos en ven.

Skulle du vælge at spille dine spil hos en ven, er der ingen gebyr for at spille det spil, mens du er logget på din Microsoft profil.

 ?Always On” / Opkoblingskrav og dækningen af at tidsrammen er “24 timer?:

Vi har designet Xbox One til at være dit all-in-one tv, spil og underholdningssystem, der er forbundet til skyen og altid klar. Xbox One kræver en forbindelse til internettet, men behøver ikke altid at være tilsluttet. Vi er også designet den så du kan spille spil, se Blu-ray-film og live-tv, selv om du mister forbindelsen. Der var nogle rapporter om en bestemt periode, for hvornår det var nødvendigt for Xbox at oprette forbindelse til internettet ? disse var kun diskussioner og spekulationer omkring mulige scenarier, men vi har ikke bekræftet nogen specifikke oplysninger omkring dette.

Hvad er HDMI pass-through, og hvordan fungerer det?

HDMI pass-through giver dig muligheden for at se live-tv fra din kabel-eller satellit set-top boks med Xbox One, uden at skulle skifte input/source. HDMI pass-through er en fælles industri-betegnelse for at videresende signalet fra en HDMI-kilde til dit tv. Så ja, det er muligt at køre dit tv-signal gennem Xbox One op til tv?et.

Hvor var spillene?

I kan vide jer ganske sikkert på at vi ikke har glemt gameren. E3 bliver et spektakulært show fra vores side. På Electronic Entertainment Expo i Los Angeles fortsætter vi historien og giver et fuldt indblik i hele vores line up af spil og meget mere. Og glem nu ikke, at vi annoncerede samarbejde og aftaler omkring eksklusiv materiale på FIFA, Madden, NFL, UFC og ikke mindst på Call of Duty Ghosts. Dertil kommer at vi annoncerede 15 eksklusiv tilter på Xbox One, herunder 8 helt nye IP?er så der er i den grad lagt op til at Xbox One først og fremmest er en gamer konsol. 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.