Forside * Nyheder

Microsoft satser på eksklusiv TV-underholdning til Xbox One


 


Microsoft har netop annonceret, at TV kommer til at ændre sig en hel del med Xbox One som centrum i stuen.


Det er nok en let overdrivelse, men to store nyheder kommer alligevel til at betyde en hel del forandringer i måden vi kan se TV på.


I første omgang er det amerikanerne, der får muligheder for at opleve den nye måde at bruge tv?et på.


Den første nyhed er mere spektakulær, end den er innovativ. De fleste platforme har efterhånden eksklusive TV-serier, men Microsoft har taget skridtet fuldt ud med deres Halo-mytologi og har skabt en TV-serie baseret på Halo. Og den er produceret af Steven Spielberg.


Derudover er der godt nyt for NFL-fans. Når du ser NFL-kampe på Xbox One, kan du i højere grad integrere dit behov for information med selve broadcasten. Men det mest spændende sker i forhold til folk, der spiller ?Fantasy Football?, altså ?simulerede? American Football-kampe, man kan lege med udenfor sæsonen.


Ens Fantasy Football-hold kan nemlig nu integreres i live-broadcast af kampe, sådan at ens fantasihold bliver påvirket af, hvad der sker live ? hvis for eksempel en spiller bliver skadet.


Som så mange andre af dagens teasere, kommer der mere information på E3 om nogle få uger.


 


Øvrige artikler om emnet


Flere tekniske detaljer om Xbox One


Xbox One får kabel-tv tuner


Galleri: Xbox One


Xbox One kommer senere i år


Teknologien bag Xbox One


Den nye Xbox hedder Xbox One

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.