Forside Nyheder

Nu er Surface Pro i DanmarkGalleri: Microsoft Surface Pro


 


Microsoft har sendt Surface Pro ud på det danske marked nu. Tjek priser og tilgængelighed her.


Med Surface Pro får du en fuldt funktionel Windows 8-pc, der ser ud som en tablet, føles som en tablet og giver brugeroplevelsen af en tablet.


Surface Pro er designet til at give den optimale Windows 8 Pro-oplevelse, og brugeren kan se frem til en tablet, der kan køre alle Windows-applikationer fra Photoshop til Angry Birds. En tablet uden tablet-begrænsninger, kalder Microsoft den i PR-matrialet.


“Danskerne har taget godt imod Surface RT, der er et godt alternativ til den ultra-mobile bruger, som ønsker en let tablet med en batterikapacitet, der holder til en hel dag på farten – og til brugeren, som har behov for de basale funktioner fra en traditionel pc”, fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark, og fortsætter:


“Nu kan vi præsentere Surface Pro, der henvender sig til brugere, som er mobile i løbet af deres hverdag og som ønsker en fuld pc i tabletformat ? her får man altså funktionerne og fordelene af både en laptop og en tablet i én løsning. Dermed kan vi tilbyde en Surface til ethvert brugerscenarie, og det stiller brugeren over for et meget spændende valg.”


 


Fuld pc i tabletformat


Med Surface Pro kan man bogstaveligt talt foretage sig alt det, man typisk ville foretage sig på en pc; man kan køre de samme programmer, tilslutte de samme eksterne enheder, bruge mus og tastatur osv. Samtidig kan man bruge Surface Pro som enhver anden tablet, hvad enten man lader sig underholde, skriver mails på farten, holder sig opdateret med seneste nyheder eller tjekker ind på sociale medier.


Surface Pro er udformet i det hårdføre materiale VaporMg, med integrerede Kickstand (støtte af skærm). Som med lillebror Surface RT er der  mulighed for at tilslutte de to slags Surface Covers med indbygget tastatur; Det ultra-tynde Touch Cover med berøringsfølsomme taster eller Type Cover med “rigtige” taster.


Indeni er en 64-bit pc med Intel Core i5-processor og 4GB RAM, fuld HD ClearType-skærm i 16:9, 2x 720p HD LifeCams (placeret foran og bagtil), mikrofon og stereohøjttalere. Brugeren kan desuden udvide hukommelsen eller tilslutte eksterne enheder via USB 3.0-port, microSDXC-kortlæser og Mini DisplayPort – og så kan man tegne eller skrive på skærmen med den medfølgende stylus pen.


 


Pris og tilgængelighed


Fra d. 30. maj kan Surface Pro købes online via Microsoft Store og i butikker landet over, herunder hos ComputerCity, Expert og FONA.


Surface Pro 64 GB koster 6.799,- kroner (vejl. udsalgspris)


Surface Pro 128 GB koster 7.499,- kroner (vejl. udsalgspris)

Annonce