Forside Nyheder

Ny mus kan signalere Start-knappens tilbagevenden i Windows 8


Nye muse-modeller fra Microsoft har en Start-knap ombord og det har fået folk til at spekulere om start-knappen også er på vej tilbage i Windows.


De to nye modeller er i serien Sculpt og findes i en ?Mobile?- og en ?Comfort?-version.


Fælles for dem begge er dog, at de har en Start-knap siddende på siden, med det nye Windows-logo på. Dermed er de optimeret til Windows 8, hvor logoet netop bruges til at symbolisere, når man bringer Windows 8?s Start-interface (der tidligere hed Metro) op. Men knappen kan også bruges til at hoppe over på desktoppen med.


Vi kommer til at se musene på butikshylderne i næste måned, hvor Microsoft også forventes at afsløre Windows 8.1. helt officielt. Rygter og elementer i koden på den lækkede version af 8.1, Windows Blue, antydede at Start-knappen og -menuen vil kunne tilvælges i den nye Windows-version.


At Microsoft netop nu vælger at bygge en sådan knap ind i en mus ? noget de aldrig har gjort i de årtier, de har produceret mus og tastaturer ? kan derfor være endnu et tegn på, at vi får mulighed for at vælge at slå en Start-knap/menu til i Windows 8.1, samt boote direkte ind i desktoppen.


Men det ved vil alt sammen mere om, når Microsoft BUILD løber af stablen i San Francisco sidst i næste måned.

Annonce