Forside Nyheder

Parrot lækkerier til bilen

 


Træt af den gamle GPS? – Hvad så med et af de smarte internetforbundne multimedia-centre fra Parrot istedet.


Parrot er et firma med et lidt sjovt produktsortiment. De laver både droner (quadrocopter) til spil og leg, trådløse højttalere og anlæg til bilen.


Nu er de klar med 3 nye lækkerier til bilen, i form af fleksible “multimedia-centre” til løs eller fast montage. Enheder der får bilradioen til at virke gammeldags.


 


 


Parrot Asteroid Mini 
Galleri: Parrot ASTEROID Mini: apps, musik og håndfri telefoni


 


Parrot ASTEROID Mini: apps, musik og håndfri telefoni


ASTEROID Mini har en 3,2″ farveskærm og installeres på bilens instrumentbræt. Den leveres med en gps-antenne og en trådløs fjernbetjening, der kan monteres på rattet.


Parrot ASTEROID Mini kobles til internettet vha. en 3G/4G-nøgle eller internetdeling med en mobiltelefon via Bluetooth eller USB.


Derefter har brugeren adgang til ASTEROID Market og kan downloade apps og andre tjenester såsom et forenklet gps-system, musik, etc.


 


Pris og tilgængelighed


Parrot Asteroid Mini koster kr. 2.299,-


Udkommer her i maj 2013 


 


 


 


Parrot Asteroid Tablet 
Galleri: Parrot ASTEROID Tablet: apps, gps, musik og håndfri telefoni


 


Parrot ASTEROID Tablet: apps, gps, musik og håndfri telefoni


ASTEROID Tablet har en 5″ kapacitiv multi-touch farveskærm med integreret gps-antenne. Den installeres på bilens instrumentbræt eller i forruden.


Som på en tablet betjenes menuen ved hjælp af den berøringsfølsomme skærm. En trådløs fjernbetjening med berøringsfølsomt panel gør det også muligt for føreren at betjene funktioner såsom håndfri telefoni, valg af musikkilde samt musiksøgning ved stemmestyring.


Ud over internet via 3G/4G-nøgle, mobiltelefon eller tablet med internetdeling kan Parrot ASTEROID Tablet også tilsluttes til et wi-fi-netværk i nærheden. Det vil gøre det muligt at downloade en gps-løsning og et stort udvalg af applikationer fra ASTEROID Market.


Slutteligt tilbyder Parrot ASTEROID Tablet mange lydindstillinger ved hjælp af de to systemer Virtual SuperBass2 og Sound Spatializer.


 


Pris og tilgængelighed


Parrot Asteroid Tablet koster kr. 3.199,-


Udkommer her i maj 2013 


 


 


 


Parrot Asteroid Smart 
Galleri: Parrot ASTEROID Smart: apps, navigation, video, musik og håndfri telefoni


 


Parrot ASTEROID Smart: apps, navigation, video, musik og håndfri telefoni


Med den brede 6,2″ multi-touch farveskærm, er Parrot ASTEROID Smart en multimedieenhed til bilen. Systemets 2DIN-format passer ind i den midterste søjle på instrumentbrættet i mange køretøjer.


Betjeningen af menuen på Parrot ASTEROID Smart foregår via den berøringsfølsomme skærm. Parrot ASTEROID Smart er udstyret med en gps-antenne og indeholder et komplet navigationssystem.


Adskillige applikationer er tilpasset skærmstørrelsen på Parrot ASTEROID Smart og dens specifikke funktioner. Applikationerne kan downloades på ASTEROID Market via 3G/4G-nøgle, internetdeling med en mobiltelefon eller tablet via Bluetooth/USB, eller ved at tilslutte til et wi-fi-netværk i nærheden. Disse applikationer inkluderer radio og podcast fra hele verden; kørevejledning; turistinformation mm.


Den udstyret med forskellige tilslutningsmuligheder (6 RCA med video-input og video-output) og kan derfor kobles til et bakkamera eller til et AV-system på bagsædet.


 


Pris og tilgængelighed


Parrot Asteroid Smart koster kr. 4.899,-


Udkommer her i maj 2013


 


 


 


Parrot ASTEROID Market 


Parrot ASTEROID Market: en verden af apps og tjenester


Asteroid Market er verdens første app-platform udviklet til biler og til ASTEROID-universet.


Der er adgang direkte fra Parrot ASTEROID-produkterne eller fra en internetforbundet computer.


Apps?ene er udviklet og tilpasset til ASTEROID-platformen og Android-systemet i samarbejde med partnere for at sikre høj anvendelighed. De passer til skærmstørrelsen på hvert Parrot produkt og gør brug af produkternes egenskaber: stemmegenkendelse, geolokalisering, internetadgang, etc.


Nogle apps er gratis, andre koster penge.


I Danmark er der lige nu disse 17 apps:Køre-tips • Parrot maps
 • Parkoperia parking
 • Recargo
 • Roadtrip
 • Infoblu traffic

Musik og video • Spotify
 • Deezer
 • Orange Liveradio
 • TuneIn Radio
 • VLC mediaplayer

Navigation • iGO Navigation
 • Waze GPS

Socialt • Facebook
 • Asteroid messenger
 • Glympse

Kommunikation • Asteroid Mail

Nyheder • Weather

Annonce