Forside Nyheder

Søndage quizzes med fra iPad på TV 2


Der kan quizzes med på Apple-enheden, mens TV-programmet løber over skærmen.


 


Second screen på smartphone og tablet har vist sig meget populært, når der quizzes foran TV-skærmen søndag aften i Pengene på bordet.


Når TV 2s nye underholdningsshow, “Pengene på bordet”, er på skærmen søndag aften, sidder danskerne og spiller med hjemme i stuerne. Det gør de på TV 2s nye second screen-applikation, der – indtil videre – findes til iPhone, iPad og iPod Touch.


“En af de ting, der kommer buldrende på tv-fronten, er second screen – altså det med at man ser tv med sin telefon eller tablet i hånden, hvor der er ekstra funktioner eller sociale fora, der omhandler det, der er på tv – og her er det jo fantastisk, at et af de første rigtige forsøg går så godt”, fortæller Pelle Hvenegaard, redaktør på ?Pengene på bordet?.


TV 2s applikation er en gratis spiludgave af ?Pengene på bordet?, hvor seerne spiller præcis, som om de selv er med i studiet med de samme spørgsmål, som deltagerne i programmet får. Spiller man med live, får man en virtuel pengesum på to millioner kroner. Er man den seer med flest penge i behold og hurtigst til at svare og stoppe tiden, vinder man en iPad mini.


Over 160.000 danskere har nu hentet denne app, og i løbet af en enkelt udsendelse spiller op mod 21.000 med. 


 


Pengene på Bordet apps


Der findes to apps til iPhone og iPad. En LIVE app, til brug under selve TV-programmet og en app der er “Pengene på bordet” som spil.


Indtil videre findes de kun til iPhone, iPod Touch og iPad.


Find links til de to apps i bunden af denne artikel

Annonce