Forside * Nyheder

Teknologien bag Xbox One


 


En ny Xbox, en ny Kinect og en ny Gamepad. Det har Microsoft netop vist frem, og især de to første har fået en hel del opgraderinger.


Den nye Kinect er meget mere følsom, har en bredere betragtningsvinkel og kan opfange meget mere af dine bevægelsesmønstre. Ifølge Microsoft kan den nu opfange ?den mindste bevægelse af skuldre eller led?. Når Kinect bruges til motion, kan den endda opfange din hjerterytme.


Internt i Xbox?en finder vi en 8-kernet CPU, en halv terabyt harddisk, HDMI-udgang OG indgang. Vi kender endnu ikke GPU?ens specifikationer, men følg med her på siderne, så hører du mere, når vi ved det. Xbox One understøtter også WiFi Direct, hvilket giver en del interessante muligheder, når det gælder streaming af indhold fra andre enheder.


HDMI-indgangen skal uden tvivl spille sammen med satsningen på TV. Rygterne var gået forud, men vi kan forvente at se alverdens settop-bokse koblet op til Xbox One. Også her venter vi p.t. på flere detaljer.


Et af de største spørgsmål omkring den nye Xbox handlede om det optiske drev. Med Xbox-teamets tidligere sats på HD-DVD-standarden, der gik i glemselen, var der nogen diskussion om, hvorvidt der ville komme et Blu-ray-drev i den nye Xbox. Men nu ved vi at Xbox One har et Blu-ray-drev ombord.


En ny Gamepad er også blevet lanceret. Det ser dog primært ud som om, det er kosmetiske ændringer, der er tale om her.


Xbox One understøttes af et nyt Xbox Live, bestående af et verdensomspændende netværk af servere, der til sammen har mere computerkraft end hele verden havde i 1999.


 


Øvrige artikler om emnet


Flere tekniske detaljer om Xbox One


Xbox One får kabel-tv tuner


Galleri: Xbox One


Xbox One kommer senere i år


Microsoft satser på eksklusiv TV-underholdning til Xbox One


Den nye Xbox hedder Xbox One

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.